Romana Romana  Engleza Engleza   
Acreditare jurnalisti

Acreditarea reprezentantilor mass-media la sediul Metrorex poate fi permanenta sau temporara.

    Acreditarea permanenta
Jurnalistii care au acreditare permanenta sunt informati prin e-mail cu privire la activitatile care au loc la sediul Metrorex si au acces la actiunile organizate de Metrorex.
Pentru a obtine acreditare permanenta la Metrorex pentru anul in curs, jurnalistii completeaza si transmit pe adresa de e-mail presa@metrorex.ro formularul de acreditare care poate fi descarcat de pe site-ul www.metrorex.ro, sectiunea contact.
Solicitarea va fi insotita, pentru conformitate, de o fotografie tip legitimatie (format electronic) si de cate o copie a legitimatiei de serviciu si a cartii de identitate.
Documentele sus-mentionate pot fi transmise scanat la adresa de e-mail presa@metrorex.ro sau depuse la Registratura Metrorex – Poarta A a Palatului CFR din Bdul. Dinicu Golescu nr 38, sector 1, Bucuresti.
Acreditarile permanente sunt eliberate astfel:
• Pentru presa scrisa centrala - 3 redactori si 2 fotoreporteri,
• Pentru presa scrisa locala - 1 redactor si 1 fotoreporter,
• Pentru posturi de radio si televiziune – 3 redactori si 8 operatori si tehnicieni,
• Pentru agentiile de presa - 3 redactori si 3 fotoreporteri.
Jurnalistii care solicita acreditare la Metrorex trebuie sa fie deja acreditati la Ministerul Transporturilor.
Institutiile mass-media trebuie sa instiinteze in scris Metrorex, pe adresa de e-mail presa@metrorex.ro in cazul in care doresc retragerea acreditarii unui jurnalist sau daca sunt cazuri in care inceteaza raporturile de munca dintre jurnalistul acreditat si redactia in numele careia acesta a obtinut acreditare la Metrorex.
Acreditarea permanenta este valabila pana la sfarsitul anului in curs.

    Acreditare temporara
Acreditarea temporara (valabila o zi), care poate fi obtinuta de fiecare data, pe baza unei solicitari din partea redactiei, semnata de redactorul-sef, si a actelor de identitate. Acreditarea temporara permite accesul in sediul Metrorex/statiile de metrou la actiunea/actiunile pentru care a fost emisa. Pentru conformitate, jurnalistul trebuie sa prezinte actul de identitate.
Relatii suplimentare privind modul de acreditare pot fi obtinute la nr. de telefon 004 021 319 36 01 sau e-mail presa@metrorex.ro. Accesul jurnalistilor la actiunile organizate la sediul MT se face pe la intrarea principala.
Formularul cerere de acreditare poate fi descarcat de mai jos:Calculator ruta

Alegeti statia de plecare

Alegeti destinatia dorita

Comunicate de presa