Romana Romana  Engleza Engleza   
Info utile

1. Informatii despre circulatia trenurilor pe site-ul  www.cfrcalatori.ro 

2. Important : A intrat in vigoare Noul Cod Civil  - Vezi detalii

3. Pentru urgente apelati numarul european unic 112. Gratuit in orice retea de telefonie. Vezi detalii

4. Pentru acreditarea reprezentantilor mass-media la S.C. Metrorex. S.A. va rugam sa completati urmatorul formular, dupa completare, urmand a fi remis la contact@metrorex.ro

5. Telefonul consumatorului INFOCONS - 021.9551. Detalii pe site www.anpc.gov.ro

6. METROREX S.A. - OPERATOR PRELUCRARE DATE PERSONALE,  INREGISTRAT CU NUMAR 3042 si NUMAR 4738 - Vezi detalii

Metrorex aduce la cunostinta celor interesati faptul ca prin Hotarararea Adunarii Generale a Actionarilor nr. 1476/5/06.11.2014, s-a aprobat posibilitatea inchirierii de spatii din statiile de metrou destinate desfasurarii unor activitati de tip “campanii de publicitate tip proiect special”, contra cost. Pretul chiriei si conditiile de desfasurare a campaniilor de publicitate tip „proiect special” vor fi aprobate in baza rezultatelor stabilite in urma unor negocieri intre reprezentantii Metrorex si beneficiar.
Definim ca „proiect special” orice campanie inedita de promovare a unui mesaj publicitar avand in acelasi timp si caracter de unicitate/originalitate, care se poate realiza doar pe o perioada limitata de timp, de maxim 3 luni.
-Instalarea elementelor materiale prin care se vor realiza campaniile de publicitate tip „proiect special” nu trebuie sa afecteze integritatea peretilor si mijloacelor fixe apartinând Metrorex si fluxurile de calatori; totodata sa nu puna în pericol calatorii sau siguranta circulatiei. Pe langa pretul chiriei, beneficiarul va suporta si celelalte costuri legate de instalarea reclamei si aducerea la starea initiala a spatiului.
Pentru detalii va stam la dispozitie la telefon: 021.319.36.01 interior 5607 sau e-mail: contact@metrorex.ro

 Calculator ruta

Alegeti statia de plecare

Alegeti destinatia dorita

Comunicate de presa